Taring Babi

by Alexandra Crosby July 30, 2012

Welcome to Taring Babi, an activist collective in Jakarta, Indonesia. Taring Babi is an independent community, also known as Marjinal, AFRA (Anti Fasis, Anti Rasis), and Tempe Quality. As a community, they are committed to fighting for equality and justice and often joins forces with local bands, media collectives, and workers' organisations to build events and campaigns that are inclusive and creative. Their home base also serves as a distro where they sell tshirts, badges, pins, and albums they have made, as well as a printing studio.

Show more
kath odonnell
kath odonnell says:
May 15, 2009

this video was great - I didn't even know there was a punk scene in indonesia so I learned something new! I thought it was great how they gave/received so much support for the local communities and how the music & collective helped improve the members lives. the screenprinting workshops looked like fun. thanks for sharing your voice!
kath

Oewind Desa Passi
Oewind Desa Passi says:
August 14, 2009

nih aku kawan-kawan : with Tattos "Bersama Tinggal Iga" karya Bob Oi!
hehe..!!

panen hasil bumi disini hampir tiba..
udah 2 x kalian2 pd kmri..
ah, maunya kami yg maen ksana dulu
ke ibukota republik....
desa mengepung kota Oi!!

keep on move..!!
'berkarya suka-suka..tnpa ruas..tnpa bts...'

salam,
Oewind

Wiyat (http://blankhang-lyricsmania.blogspot.com/)
Wiyat (http://blankhang-lyricsmania.blogspot.com/) says:
May 03, 2009

Maju terus punk Indonesia...
Perbedaan adalah keindahan dalam kebersamaan...
Salut man ma kalian smua...
Btw...kalo misalnya w mo nuangin ekspresi,unek2,kreativitas w dalam bntuk teks or gambar wat d bkin stiker or kaos yg penting khalayak ramai bsa nikmatin bisa g man...
Sbg penggemar punk w msih kurang pngalaman man,
Wat nambah ìde2 baru w klo ad yg baru (gambar,post,news,istilah,slogan,dll) bs emailin w g ke: aucimol.blankhang@blogspot.com
or posting d blog w d ats aj,
Tp sorry blog w masih acak2an...
Thanks bro...
Kembangkan bakat lebih kreatif,inovatif n optimis, slalu berkarya sbg anak bangsa...
Punk everyday !
Punk never die !
Hidup punk !

dick-bf
dick-bf says:
February 16, 2009

i love theys all because i loving punx...
"INDONESIAN FOR THE PUNX - MOVE AND NOT BACK UP"

justin
justin says:
September 08, 2009

ehm.........
punk pokoknya loe harus maju terus, jangan pernah mau menyerah hanya karena nsebuah hinaan.
di dunia ini ga ada yang ga mungkin...setelah apa yang telah kita perjuangkan...ayooooooooooooooooo jrooooooooooooooooootzzzzzzz

littlekenny
littlekenny says:
August 28, 2009

Hi i'm from Malaysia, i wonder where can i get Marjinal's MP3 download or is there any distro who sells marjinal's stuff here?

andrewl
andrewl says:
November 10, 2009

try the ricecooker - http://ricecooker.kerbau.com/

dank
dank says:
March 04, 2009

...gw sdg n0nton liputan tarbab di elshintatv, gw browsing di yahoo ttg tarbab, eh nemu jg...
...Salute, kreatif truz, br0!

GeZenG_vAzBar jakarTa utara
GeZenG_vAzBar jakarTa utara says:
September 11, 2009

wahay para jiwa" punk, yang sejati & sehidup semati, aLL kapaN" maIn yah ke daerah gW, nI gW kasih aLamaTnya jakarta utara vasbar telukgonk 0c............... tenang aje ke datangan u semua akaN gw sambuT q0q ex : gEzEnG punk sejaTi

Jigonk
Jigonk says:
January 11, 2010

Oi...oi...!!!

Tetap Semangat....!!!

Anonymous says:
August 15, 2010

kami dari anak anak jaln hanya mu cap kan semangat dan semangat.
injak takutmu gengam branimu.ok

lp
lp says:
November 02, 2010

satukan perbdaan dlm stu tjuan,....................

aan
aan says:
December 13, 2010

audio marjinal

poepoedz
poepoedz says:
April 07, 2012

PUNK NOT DEAD !!!!!!!!!

Alexandra Crosby
Alexandra Crosby says:
September 04, 2012

here is a great update on Marjinal, with photo essay http://www.insideindonesia.org/feature-editions/on-the-road-with-marjinal

anggi_masberto
anggi_masberto says:
October 09, 2012

hai jrooootz
w anggi from jember
kapan nih silaturahmi ke jember
kedatangan kalian di tunggu lho
entar kalo ke jember buka distro juga jrooootz
bwt kak boby,aku pengen tatto pertamaku di buatin sama kakak


PUNK_IS_NOT_DEAD

yerry
yerry says:
October 10, 2012

salam...

setel
setel says:
October 11, 2012

mantap

yerry
yerry says:
October 17, 2012

sebarkan videonya ya kawan-kawan....salam

jepri
jepri says:
January 15, 2013

gue suka marjinal and taring babi sak modare i love you marjinal.

adi gembel
adi gembel says:
March 06, 2013

stay colective, anarchy, and DIY!

bramantyo
bramantyo says:
April 20, 2013

from sham 69 to the clash, from minor threat to rancid, buat aku lagu pendek marjinal: "inilah kami" adalah yang paling tepat dalam mendefinisikan punk, itupun juga kalo masih ada yang butuh definisi. Marjinal pionir, selalu membumi, sekaligus sangat visioner. You guys realy the flowers of the dustbin.

Add comment

You can add a comment by filling out the form below. Plain text formatting. Comments are moderated.

Enter the word